Placki gryczano-jaglano-ryżowe (mąką gryczana, jaglana i ryżowa dla osób z nietolerancją na gluten lub celiakią) na mleku sojowym (dla osób z nietolerancją na laktozę lub białka mleka krowiego) z mielonym siemieniem lnianym (używanym zamiast jajka dla osób z nietolerancją na jajka). Dwa placki przełożone są warzywami: bób, pomidor, avocado. Dekoracja z koperku i ketchupu wykonanego samodzielnie z samych pomidorów. Do przygryzienia arbuz.
Kontakt:
- 507 108 409
mgr inż. Olga Kapinos
OPINIA PACJENTA: Dieta skuteczna, dobrze dobrana, ciekawa, urozmaicona. Przepisy proste,szybkie i łatwe do przygotowania z których korzystam do dziś. Dieta+ ruch+ odrobina samozaparcia i efekt murowany. Polecam P. Olgę.
19.09.2019
Twój komentarz