Placki gryczano-jaglano-ryżowe (mąką gryczana, jaglana i ryżowa dla osób z nietolerancją na gluten lub celiakią) na mleku sojowym (dla osób z nietolerancją na laktozę lub białka mleka krowiego) z mielonym siemieniem lnianym (używanym zamiast jajka dla osób z nietolerancją na jajka). Dwa placki przełożone są warzywami: bób, pomidor, avocado. Dekoracja z koperku i ketchupu wykonanego samodzielnie z samych pomidorów. Do przygryzienia arbuz.
Kontakt:
- 507 108 409
mgr inż. Olga Kapinos
OPINIA PACJENTA: Współpraca z Panią Dietetyk była nieoceniona w mojej walce z otyłością. Dzięki jej motywującemu wsparciu i dostosowanemu do moich potrzeb planowi żywieniowemu, udało mi się nie tylko schudnąć, ale także nauczyć zdrowych nawyków żywieniowych na całe życie.
Twój komentarz