☝️składniki:
Płatki owsiane 5 łyżek (50 g)
Mleko krowie/sojowe 1 szklanka (250 g)
Gruszka średnia sztuka (120g)
Imbir mielony
Cynamon szczypta (1g)
pół łyżeczki (1,5g)
Miód łyżeczka (12g)
Orzechy laskowe 5 sztuk (10 g)
Sok z cytryny 1 łyżka (6 g)
☝️wykonanie:
Płatki przygotować zalewając ciepłym mlekiem, przełożyć do miseczki. Gruszkę pokroić w kostkę. Wrzucić na patelnię z odrobiną wody. Dodać imbir, cynamon, miód i dusić około 5 minut aż gruszka zmięknie. Owsiankę polać gruszką karmelizowaną i posypać posiekanymi orzechami.
Smacznego
Kontakt:
- 507 108 409
mgr inż. Olga Kapinos
OPINIA PACJENTA: W końcu jakiś konkret. Wiem już jakie błędy popełniałem wybierając to co jadłem. Jednak nie wszystko jest dla wszystkich. Wyniki badań i pomoc Pani Olgi otworzyły mi oczy. Jestem wdzięczny i dalej walczę z cholesterolem. Polecam !
13.02.2018
Twój komentarz